Az unszinpatikus piktogram!

Tervezünk, tervezünk, kitaláljuk, hogy merre akarunk járni, mit szeretnénk megnézni, és gyönyörűen elképzeljük magunkat a hegytetőn állva, ahogy a verőfényes napsütésben sütkérezve élvezzük a körülöttünk elterülő táj látványát...

Aztán jön ez a fránya piktogram valamelyik időjós honlapon és ahogy közeledik a "nagy terv" napja ez még mindig ott csücsül a kiválasztott nap(ok)on, mi meg elkedvetlenedünk!
Pedig nem kellene!

A magam részéről imádom az esőt! Főleg a nyári, meleg zivatarokat!
Egyszerűen csodálatosak!

Persze azért nem árt tudni, hogy mire számíthatunk, s épp ezért érdemes sasolgatni a különböző előrejelzéseket taglaló ál-, fél- és rettentő hivatalos intézetek jóslatait. A sok-sok ismertet én nem is ajánlanám (azt úgy is ismeritek!), viszont - mint talán mindegyikünknek van ilyen - egy olyan forrást javasolnék betenni a többi közé, ami engem még alig hagyott cserben.

Itt találjátok!
Igaz, hogy csak három napra ad előrejelzést, de talán ez megbocsátható! Meg aztán az egyik tudós nem igazán szereti eljátszani a hitelét egy másik tudós előtt!

Szóval én úgy gondolom, hogy az eső egy cseppet sem a túrázó ellensége! Az eső inkább egy jó lecke!
Megtanít felkészülni!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://biglev.blog.hu/api/trackback/id/tr521230607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása